Populaire zoektermen: Operator Electro

Welkom bij Berry Global in Katwijk!

Openstaande vacatures

Onze fabriek bestaat sinds begin jaren 60 en er hebben inmiddels diverse namen op het pand gestaan, onder andere Chicopee en P.G.I. Nonwoven B.V. In 2016 heeft Berry Global onze locatie aangekocht en sindsdien zijn er veel veranderingen geweest: we zijn meer volumes gaan produceren en ons productassortiment is verder uitgebreid. Hiermee is Berry op de internationale kaart gezet.

Berry Global in Katwijk (Gemeente Cuijk) heeft ongeveer 250 medewerkers in dienst, waarvan het grootste gedeelte werkzaam is in onze fabriek. Denk hierbij aan diverse afdelingen zoals: productie, verwerking, warehouse, laboratorium, techniek, engineering, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn er diverse stafdiensten zoals finance, productontwikkeling, customer care, personeelszaken en sales.

Op onze locatie in Katijk maken we niet-geweven stoffen die gebruikt worden in bijvoorbeeld de medische of de automotive industrie. We maken onder andere stoffen waar operatiekleding en -doeken van worden gemaakt, absorptie-lagen voor in een luier of demping-materiaal wat in motoren wordt gebruikt. Daarnaast maken we een diversiteit van hygiënische doeken die in diverse branches gebruikt worden. Denk dan aan de horeca, ziekenhuizen, autobedrijven en uiteraard de schoonmaakbranche.

De stoffen worden door middel van een complex proces van vezels naar passend materiaal gemaakt. Hierin maken we gebruik van diverse technische processen. Uiteindelijk worden de stoffen op grote rollen gedraaid en direct verkocht aan onze klanten of nog voor verdere verwerking naar onze Converting afdeling gebracht. De afdeling Converting snijdt en verpakt de materialen dusdanig dat ze als eindproduct verkocht kunnen worden aan onze klanten.